Comparison of Strawberry Extracts (TICs) Processed with Different QuEChERS dSPE Sorbents on Rxi-5Sil MS

image
GC_FF1199
ColumnRxi-5Sil MS, 30 m, 0.25 mm ID, 0.25 µm (cat.# 13623)
SampleStrawberries processed with QuEChERS sample preparation
QuEChERS Internal Standard Mix for GC/MS Analysis (cat.# 33267)
anthracene for quality control (cat.# 33264)
Diluent:acetonitrile
Injection
Inj. Vol.:1 µL splitless (hold 1.5 min)
Liner:Gooseneck Splitless (5mm) (cat.# 22973-200.1)
Inj. Temp.:250 °C
Oven
Oven Temp.:90 °C (hold 1.5 min) to 340 °C at 10 °C/min
Carrier GasHe, constant flow
Flow Rate:2 mL/min
DetectorMS
Mode:
Analyzer Type:TOF
Source Temp.:225 °C
Electron Energy:70 eV
Ionization Mode:EI
Acquisition Range:45-550 amu
Spectral Acquisition Rate:5 spectra/sec
InstrumentLECO Pegasus 4D GCxGC-TOFMS
NotesSample Preparation:
Sample: 10 g of homogenized strawberries, fortified with pesticides and QuEChERS Internal Standard Mix for GC/MS Analysis (cat.# 33267).

Extraction: 10 mL acetonitrile added, 1 minute shake, then addition of Q-sep Q110 (cat.# 26235), 1 minute shake, centrifuge with Q-sep 3000 Centrifuge (cat.# 26230).

dSPE: Cleanup procedure according to EN 15662 method, add control standard anthracene (cat.# 33264) to 1 mL extract, add this to one of two different Q-sep dSPE tubes (either cat.# 26215 or cat.# 26217 ), shake, centrifuge.
Voir en PDF

RECHERCHES SIMILAIRES

pesticide residues

,

dispersive SPE

,

SPE

,

fruits

,

produce

,

food safety

,

dispersive solid phase extract

,

PSA

,

GCB

,

cleanup

,

extraction

,

EN 15662

,

Q-sep

Pour optimiser l'impression de votre chromatogramme, pensez à bien paramétrer l'imprimante !
Dans la fenêtre « Propriétés de l’imprimante » :
1- Choisissez « Ajuster au format de la page »
2- Sélectionner le format « Paysage » pour les chromatogrammes aux nombreux composés,
« Portrait » pour les chromatogrammes aux pics les plus hauts.


Restek Domestic Customer Service

Objet

Votre message

Nom et Prénom

Adresse e-mail

Votre société

Adresse de l'entreprise

Spam Block (Please leave this blank)
Glissez-déposez vos pièces jointes ici (optionnel)
...

Tous les champs sont requis

Merci.

Votre message a bien été envoyé. Nous vous recontacterons dans les plus brefs délais.

Message non envoyé.

Votre message ne peut pas être envoyé pour le moment, veuillez nous excuser pour la gêne occasionnée. Réessayez plus tard ou contactez Restek au 01 60 72 32 10.

www.restek.com/Contact-Us