Incurred Pesticides in Red Bell Pepper QuEChERS Extract on Ultra Aqueous C18

Peaks
1.Methamidophos
2.Omethoate
3.Thiamethoxam
4.Dimethoate
5.Clothianidin
6.Imidacloprid
7.Propamocarb
8.Carbaryl
9.Metalaxyl
10.Diphenylamine
11.Myclobutanil
12.Spinosyn A
13.Spinosyn D
image
LC_FF0515
ColumnUltra Aqueous C18 (cat.# 9178312)
Dimensions:100 mm x 2.1 mm ID
Particle Size:3 µm
Pore Size:100 Å
SampleQuEChERS extract of red bell pepper
Nicarbazin (bis-nitrophenol urea) (cat.# 33261)
Diluent:Deionized water:acetonitrile (90:10)
Inj. Vol.:10 µL
Mobile Phase10 mM ammonium acetate in water:10 mM ammonium formate in methanol with gradient program
Flow:0.5 mL/min
DetectorAB SCIEX API 4000 LC/MS/MS System
Ion Source:TurboIonSpray®
Ion Mode:ESI+
Mode:MRM
InstrumentAPI LC-MS/MS
NotesInternal Standard: 100 µL of QuEChERS internal standard mix for GC-MS analysis (cat.# 33267) and 100 µL of QuEChERS internal standard mix for LC-MS/MS analysis (cat.# 33261) were added to each 10 g sample. These internal standard mixes require no dilutions (“snap-and-shoot”) and contain compounds specified in the EN 15662 QuEChERS method.

Extraction: 10 mL acetonitrile was added to a 10 gram sample of homogenized red bell pepper. After a 1 minute shake, Q-sep European method extraction salts (cat.# 26236) were added followed by another 1 minute shake. The sample was then centrifuged with a Q-sep 3000 centrifuge (cat.# 26230).

dSPE: Add 1 mL extract to QuEChERS dSPE cleanup tube containing 150 mg MgSO4, 25 mg PSA, and 25 mg C18 (cat.# 26216). Shake for 30 seconds and centrifuge with Q-sep 3000 centrifuge (cat.# 26230).
Voir en PDF

Pour optimiser l'impression de votre chromatogramme, pensez à bien paramétrer l'imprimante !
Dans la fenêtre « Propriétés de l’imprimante » :
1- Choisissez « Ajuster au format de la page »
2- Sélectionner le format « Paysage » pour les chromatogrammes aux nombreux composés,
« Portrait » pour les chromatogrammes aux pics les plus hauts.


Restek Domestic Customer Service

Objet

Votre message

Nom et Prénom

Adresse e-mail

Votre société

Adresse de l'entreprise

Spam Block (Please leave this blank)
Glissez-déposez vos pièces jointes ici (optionnel)
...

Tous les champs sont requis

Merci.

Votre message a bien été envoyé. Nous vous recontacterons dans les plus brefs délais.

Message non envoyé.

Votre message ne peut pas être envoyé pour le moment, veuillez nous excuser pour la gêne occasionnée. Réessayez plus tard ou contactez Restek au 01 60 72 32 10.

www.restek.com/Contact-Us